sreda, 5. september 2007

...against all odds....

...in preko vseh ovir. Potem ko smo včeraj uspešno, in s težavami le v prvi četrtini, natukli Poljake se nam je danes zgodila Francija. Tekma je bila podobna teku čez ovire, ki so jih nastavljali predvsem crni majmuni s fučkalicami v lapah. Fsako našo pizdarijo so fudnili onim "francoskim prišlekom" pa nič....mamu jim nabijem (čeprav oni res niso krivi ker jim je čale crnac).




Kak sn bil jezn! Parker pa je sploh g.Nedotakljivi. Toti bi lahko šest letal zapelo v belo hišo pa bi ga vsi samo gledali, favl pa bi piskali pijanemu klošaru, ki pred bajto fehta za pir al pa glažek rujnega. No pol pa so se "crni majmuni" odločli, da smo še vedno predobri, pa so za oviro še vodo postavli pa krokodile so not nametali (ko Steve Irwin pri Animal Planet-u). Te pa so rekli favl, pa tehnična, pa Rašo raus, pa 800 prostih metov za "moške frfuteke a.k.a. Galske pičke". E....tu je bila njihova greška.

Smodiš in druščina so se pošteno razpizdli in začeli orat galsko ledino ko s 600 kojnskim traktorom. Prodali so jim par fint pa kako moško šako v fine francoske lape pa je šlo. Petelinčki pa so se razleteli ko da so abuha na nebu vidli.

Napeto je blo do konca...puls sn mel 100 plus (izmerjeno!). Te pa še toti tajmavti ki zadnjo minuto zavlečejo za pol ure, pa je šlo kakh 5 minut života.

Konec dober vse dobro...zadnjo minuto smo začeli z -1. Lorbek je do konca zadel 3 prosta bacanja, Parky pa samo enega...Smodiš je pobral reebound od Tony-ja (pa ne Sopranota) in sn že skako ko malo dete, ko dobi liziko....kaj liziko tono lizik....lajftajm suplaj lizik...materno!!!



Danes sn še POSEBEJ PONOSN, DA SN SLOVENEC!!!!!

GREMO NAŠI....nema odmora dok traje obnova....




Lep košarkarski pozdrav,

T


Tonček in njegov zadnji prosti met :-)) (zanimiva muzička podlaga)

Ni komentarjev: