sreda, 12. december 2007

Dunaj....



Bil/bla sma na Dunaju, na enodnevnem izletu. Vidla sma Dunaj, blo je lepo, čeprav je to bolj sterilno mesto, Avstrijci pa skoraj res niso narod materno. Drago vse u tri pizde materne.....


In sma prošetala in pogledala vse kar je za pogledat pač, te sn pojedo DPS (Dunajski, pomfri, solata), pravi Dunajski, čeprav sn zvedo da je to baje prišlo vun, toti šnicl namreč, v Carigradu, zakaj se mu reče Dunajski ne bi vedo, ampak dobro, bil je res dober, takih pri nas ne delajo. Moj lubi je jedel golaž, ki je bil res dober.


Popila sma 2 punča, za katere so nama redno računali 5 EUR za enega, 2 si pol dobil nazaj ko si ono šalco blesavo vrnil, skratka, kupila nič, ker je vse drago. Kdo te kupi jakno za 430 EUR memo milo mater ?


No, te zvečer so naju pelali še v Schonbrun, tam sma spila Kaiser punch in Sissy punch, dobro, cena ista. Kaiser je le Kaiser, zato sn si ga mogo privoščit, in potem sma sla nazaj na bus in sla domu.
Fino je blo, samo naporno je to z busom, pa premalo časa sma mela za letanje itd. Drugič samo v lastni režiji, itak sn dobo ta izlet kot nagrado, tak da ni zime. Samo ne k Avstricom ampak morda v Rim. Tam je lepo ja !


Tak, zaj pa priprave na veseli december......v petek ma šlagerpjevač rojstni dan, nekaj se bo spilo, priprave za jadralno sezono 2008 so tud že v teku, novo leto bo pestro, obeta se lep adventni čas in leto 2008 !!!!
K

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Kak te ma šlagerpjevač rojstni dan, če smo pa poleti pri Milanu njegovega praznovali?
:)
modernega!