sobota, 15. december 2007

Koncert šlagerpjevača - reportaža



Memo materno ! Odpravil sem se na koncert in veliki plakati so dejansko kazali pot do tega nepozabnega dogodka. Logistika in organizacija je bila vrhunska. Lepo je, da te tudi solisti kot je šlagerpjevač pričakajo pri vratih in te osebno pospremijo na koncert.


No, končno sem prišel do koncertne dvorane, kjer sem odmah takoj dobil v roke 3 deci vina, seveda spet nimam pripomb, kako da kažem, ni jednu pripomb nimam, ker vse štimalo. Razgreta publika je v pričakovanju velikega koncerta glasno skandirala in bili smo tik pred velikim dogodkom.




Kot se za tako zvezdo spodobi, se je koncert začel z velikim hitom - "Ko toti štajerc v Dravo pade".Dobro razgreta publika je pela zraven in skandirala, šlagerpjevač pa je suvereno in izkušeno vodil publiko skozi več njegovih hitov in zapel, času primerno, Silvesterski poljub.


Vsaka dobra stvar se mora tudi enkrat končati in šlagerpjevač je suvereno končal koncert z komadom "Poljane, dom prelepih dni". Na tem mestu, je naš vrhunski solist že bil malo pod vplivom maliganov, tak to je na Štajerskem, zato mu je pomagal v ozadju peti sam Alfi Nipič, sicer ikona slovenske glasbe, vzornik in mentor našega solista. Razgreta publika je hotela bis, vendar so morali posredovati policaji, da so publiko umirili. (o.p. koncert ni bil prijavljen).

Tretji samostojni koncert, prvič v Mariboru, se je tako zaključil odlično!

Skupna ocena koncerta: 9/10


K

Ni komentarjev: