ponedeljek, 9. junij 2008

Euro 2008 - Italija:Nizozemska.....0:3......

.........MEMO MILO MATER................

moji favoriti, svetovni prvaki 2006 so doživeli debakl. DEBAKL z vlkim D in vlkimi ostalimi črkami ! Ampak prvo bom rekel, jebo mater ja švedski trojici sodnikov, jebo jim ABBO, Volvota, Saaba, švedske blond porno igralke, jebo im sve po spisku............prvi gol je bil gol ? offside gamad ! Ampak ker je Drago Kos novinarjem po telefonu takoj pojasnil pravila je vse ok. Jebo te, proti korupciji se je treba borit, ne za njo.....

....ampak je treba biti tudi malo realen...slabo so igrali Azzuri, katastrofalno, počasno, brez idej ,daleč od tiste igre, ki so jo pokazali na SP 2006, ko so postali prvaki. Manjka ostrina, v obrambi manjka tisti žar, ki ga premore samo Materazzi. Nekaj v tem stilu :



...vendar ena tekma je ena tekma in kot je moj dober prijatelj napovedal, bo finale Italija:Portugalska. Seveda da bo prvak Portugalska, kjer se ne strinjam z njim, ampak bom moral do naslednje tekme, ki bo v petek biti malo tiho z korajžnimi napovedmi, kak bodo Italijani šolali ostale :)

Upam, da bo novi selektor g. Roberto Donadoni uvidel, da je postavitev bila v kurcu in da morajo naslednje dve tekme ftrgat tak Romune in Francoze, ki pa itak so samo za domu poslat, glede na to kaj so pokazali proti Romunom. No, in že danes povem, če se zgodi, da Italijo spet sjebejo sudije in okoliščine, bom navijal za sosedo Hrvačko :) Pa za Portugalce mogoče.

Hrvačka je povsod mili moji, dokaz je to :




To je to ! Kak je tak je, skadim se en rdeči Marlboro da smirim strast, ruknem dva apaurina da bom lahko spal po tem šoku danes in jutri v službo. I hate mondays !

K

Ni komentarjev: