četrtek, 1. november 2007

Sailing with Carlos, man of love - 2007

Carlos Team se je letos spet izjemno izkazal. Na poti dol, sva s gospodom svetim kraljem, gospodom T spila mnogo previše. Sledil je manjši blackout :), predvsem od tunela Sv. Rok naprej, pa dobro, tud to smo že dali skoz, samo tokrat sta naju dva Rusa in en Nemec na koncu res dotolkla. Skratka, brez šumatanja smo vdarli not, na brod Atoll 6 (The Big One), ki je res bil velik. Meli smo garažo za byboat, imeli smo gugalnico, svojo girico, vse, vse ! Seveda se je začelo klasično in kot se spodobi, z dvigom zastave:






Vdarli smo na Opat na travarico, se povzpeli na vrh in dan je hitro minil. Brod je bil velik in kasneje smo izvajali tudi "navy seals" akcije :






Lajf na brodu je potekal zelo sproščeno, vidi se iz priloženog :







Zvečer sta vdarla not še zadnja divjaka, šlagerpjevač Dr. Pendrek in mali cigo Elka :) Sledila je obavezna večerja - ŠIPIČANGAS:






Naslednji dan smo se odločli vdarit not na Sali na Bahame mame, in ker je pot ob ne vetrovnem vremenu trajal dolgo, smo seveda nekaj malega spili.
























Kasneje se je razvilo kot se razviti zna.Cocktaili Bahama Mama, ter posadka Günther Von Grunnigen, Paul Teutel Sr. , Mali cigo, Dr. Pendrek, Pedro, Jose, Fredi Miler, Zorro, Adi, Mici in Carlos je enako RASTUR !








Naslednji dan so beli kiti v jatah plavali na Katini, kjer je tudi bil ponovno golf driving range.




Potem smo vdarli še na Mariborčanko, kjer smo odprli Divjaki bar. Kasneje na fešti imenovani DJ MAGGI SHOW, smo mi bili SHOW.









Nato je na sceno stopil EDEN IN EDINI - naš šlagerpjevač, ki je nadvse uspešno izvedel svoj drugi koncert.








Najboljši smo - kak je, tak je ! Do naslednjega leta !



K

Ni komentarjev: