ponedeljek, 26. november 2007

..spet vikend...

no, pa je bil spet en fajn naporn vikend, milomater ! V petek so vdarli k meni not moji dragi sojadralci iz "Happy Hippo" jadranja in smo ob ogledu slik, tudi nekaj "malega" popili. (vino, cocktaili)

Večer oz. noč, se je končala z izborom (imeli smo dejansko komisijo) najbolj izpovedne pesmi ob 4 vjutro. No, ob 10 me prijetno zbudi "Iza devet sela" in Thompson, ko me je klical T. Kava ja, takoj za njo pa 4 "Štajerski kapučinoti" in podlaga oz. doštukavanje doze je bilo neizbežno.

Ko sem fseko v Zreče, me je tam čakalo še poizkušanje mladega vina iz sodov vinogradništva Založnik, dobro je blo, samo je trajalo do pol treh vjutro ob igranju Monopolya, v katerem sem celo uspel zmagat. (Ja, ja, smučanje na Voglu, Rogli in Kranjski gori s hotelom gor je drago !)

No, po dveh neprespanih nočeh, polnih alkota, smo v nedeljo zjutraj ob 10 začeli partijo golfa na golf igrišču Zlati Grič v Sl. Konjicah, in po 9 luknjah, ko je začelo deževat začeli tolčt po borovničevcu. Strežejo jih v flaškah po deci, sam sem spil 3 in pojedo vse borovničke z žličko.

Počutil sem se..........no, potem pa sem še po kosilu, ob katerem sem spil deci belega vina, zaspal ko malo dete.


Ni kaj, v vsakodnevnem lajfu očitno intenzivno treniram za podobno tekmovanje :





Veselim se veselega decembra ! V dobri formi sem !

K

Ni komentarjev: